27.09.20178. Sınıf Bilgilendirme Toplantısı

27 Eylül Çarşamba günü ortaokul 8. sınıf velilerimize, yeni eğitim yılı dolayısıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Okulumuz İcra Kurulu Üyesi Sedat SÖNMEZ merkezi sınavların (TEOG) kaldırılması dolayısıyla velilerimizin kaygı duymamaları gerektiğini söyledi. 2017-2018 eğitim yılına öğretmenlerimizin çok iyi hazırlık yaptıklarını, Gelişim Okullarının merkezi sınavlarda her zaman başarılı olduğunu ve bu yılda başarılı olacaklarını belirtti.

Okul Müdürü Hulusi KARSLI ortaöğretim kurumlarına geçişte yapılacak tüm düzenlemelere karşı hazırlıklı olunduğunu, öğrencilerimizin motivasyonunun çok iyi olduğunu belirtti. Toplantı sonunda velilerimiz öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Velilerimiz okuldan ayrılırken çok rahatladıklarını, bu sene okulda yapılan fiziki değişiklerden özellikle servis düzenlemesinden memnun olduklarını ifade ettiler.