12.09.20179. Sınıf Oryantasyon Programı Gerçekleşti

Bu sene 20. yılını kutlayacak olan Gelişim Ailesi, 11.09.2017 Pazartesi günü aramıza yeni katılacak 9. Sınıf öğrencilerimizi ağırladı.

Yapılan oryantasyon çalışmasının ilk kısmında Lise Müdürümüz Sinem Beken, öğrencilerimize okulumuz hakkında detaylı bilgi verdi. Sınıflarını ve sınıf öğretmenlerini öğrenen öğrencilerimize daha sonra okulda kullanacakları alanları keşfetmeye yönelik oryantring yapıldı. Birlikte yenen öğle yemeğinin ardından öğrencilerimiz, açık havada kendileri için hazırlanan parkurlarda yarışarak eğlenceli vakit geçirdiler. Günün sonunda Rehber Öğretmenler ve Sınıf Öğretmenleriyle birlikte “Gelişimde İlk Anım” etkinliğine katılıp ilk izlenim ve düşüncelerini paylaşarak günü sonlandırdılar. Programda emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun 20. Kuruluş yıldönümü olan 2017-2018 eğitim öğretim yılında aramıza katılan 9. Sınıf öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, lise hayatlarının başarılarla dolu geçmesini temenni ediyoruz.