11.09.2017Erken STEM

21. Yüzyıl dünyamızı hızlıca şekillendirirken, zamanı yakalayacak bireylerin yetişmesini öne çıkarıyor. Bu bireylerin başarıları temel becerilerin yanında algoritmik düşünme, problem çözme ve kuramları gerçek hayatta üretimlerle buluşturma becerilerinde gizleniyor. Bu beceriler “Erken STEM” ile anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz için hayat buluyor.

Bu kapsamda Bilişim Garaj Akademisi okulumuz Anaokulu ve İlkokul öğretmenleriyle STEM eğitiminde buluştu. Eğitim süresince problemlere algoritmik bakış açısı kazandırma ve basit devreler ile kuramları pratiğe aktarma konularında çalışmalarda bulunuldu. Yeni dönem için heyecanla eğitimlere katılan öğretmenlerimize, STEM & Kodlama lider öğretmenimiz Mesut Üstün’e, konunun uzmanı Bilişim Garaj Akademisi eğitimcilerinden Arda Çırpılı’ya verimli geçen bu eğitim için teşekkür ederiz.