08.09.2017Gelecek İçin Hazırlanıyoruz

Endüstri 4.0 geleceğimizi hızla şekillendirirken birçok değişikliği beraberinde getiriyor ve günümüz insan becerilerine yenilerinin eklenmesini elzem kılıyor. Bu hızlı değişimin en önemli parçası kodlama ve 3 boyutlu tasarımlar yakın gelecekte günlük hayatımızın bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Çocuklarımızın bugünden kopmadan yarınlara hazır olmaları için okulumuzun tüm kademelerinde kodlama, 3 boyutlu tasarım ve robotik çalışmalarımız yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Bu kapsamda İstanbul’da düzenlenen Türkiye’de konunun en önemli aktörlerinden olan Bilişim Garaj Akademisi iş birliğinde, MEF Üniversitesi misafirliğinde düzenlenen eğitimlere İngilizce kodlama lider öğretmenimiz Mesut Üstün, Fen Bilgisi öğretmenimiz Ece Öner ve Matematik Öğretmenimiz Gülten Balaban ile katıldık.

Bilişimle üretim parolasıyla çıktığımız bu yolda Bilişim Garaj Akademisi Genel Müdür'ü Zerrin Topal'a, Genel Müdür Yardımcısı Levent Tüfekçi'ye ve geniş vizyonuyla bizlere yol gösteren Gazi Üniversitesi Doçent Doktor Selçuk Özdemir’e eğitimler için teşekkür ederiz.