28.07.2017Gelişimliler Dünya'nın Dört Bir Yanında

Gelişim Okulları öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir yanına açılmaya devam ediyor. 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren 11. sınıf öğrencilerimiz Yağmur Zubaroğlu ve Beliz Yılmaz lise öğrenimine; bu yıl liseden mezun olan öğrencilerimiz Nursena Ertekin ve Şebnem Güler de üniversite eğitimlerine yurt dışında devam edecekler.

Eğitim anlayışını sadece okulla sınırlandırmayıp enternasyonel bir anlayışla, hızla değişen ve dönüşen küresel sistemde öğrencilerimizin gelişimini merkeze aldığımız okulumuzda; öğrencilerimizin bu tür girişimlerini destekliyoruz. Amerika, Kanada, İngiltere, İsviçre gibi yurt dışı eğitiminin tercih edilen ülkelerinde eğitim serüvenleri devam edecek öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.