07.09.2017Okul Servis Saatlerimiz

Sayın Velimiz,

Siz değerli velilerimizin destekleriyle büyüyen, öğrencilerimizin akademik gelişimini, okul gelişimini, sosyal ve bireysel gelişimlerini gururla destekleyen, ulusal ve uluslararası sınavlarda adından başarıyla söz ettiren okulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 20. yılını kutlayacak. Eskişehir Gelişim Okulları olarak 20. yılımızda güçlü ve deneyimli kadromuzun yanında okulumuzun fiziki yapısını, donanımını ve servis araçlarını tamamen yenileyerek öğrencilerimize dünya standartlarında bir hizmet sunmaya hazırız.

Değerli Velimiz,

Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği, 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzun haftalık toplam 45 saat ders programı korunarak günlük ders başlangıç ve bitiş saatleri öğrencilerimizin bilişsel, sosyal ve fiziksel gelişimlerini merkeze alacak biçimde aşağıdaki nedenlerden dolayı değiştirilmiştir.

a) Okulumuz, sadece kendi öğrencilerine tahsis edilen servis araçlarını satın almıştır. Öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli ulaşımını sağlamak üzere alınan bu servis araçlarının kullanımı sadece okulumuz öğrencilerine aittir. Servislerin işletmesi, servis şoförleri ve rehberleri okulumuz tarafından belirlenerek yönetilecektir. Servisin kullanım, temizlik, hız gibi kriterleri okulumuz tarafından belirlenir.

b) Ülkemizde kış saati uygulamasının yapılmaması ve küçük yaş gruplarındaki öğrencilerimizin daha zinde, enerjik ve öğrenmeye daha hazır olabilmeleri ve eğitim gününü daha verimli kullanabilmeleri için okul saatlerimiz değiştirilmiştir.

Düne kadar olduğu gibi bugün de göstermiş olduğunuz anlayış ve destekleriniz için teşekkür ederiz.

Okul Yönetimi

Eskişehir Gelişim Okulları

Not: Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri saat 07.00 ile 07.30 aralığında, Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri saat 08.00 ile 08.30 aralığında servisle evlerinden alınacaktır.

Yeni okul saatleri aşağıdaki gibidir: