22.09.2017Wizefloor ve Dash & Dot Robotları Gelişim Okullarında

Günümüzde yaşanan teknolojik gelişmeler çocuklarımızın geleceklerini şekillendiriyor. Endüstri 4.0 ile geleceğimizi inşa ederken buna uygun eğitim teknolojilerini derslere entegre etmek önem kazanıyor. Bu doğrultuda Gelişim Okulları olarak günümüzün eğitim teknolojilerini çocuklarımızla buluşturuyoruz.

Danimarka’da geliştirilen ve Avrupa’da okullarda yaygın olarak kullanılan Wizefloor ders içeriklerini çocuklarımız için daha eğlenceli hale getiriyor. Öğretmenlerin oluşturduğu derse özgü içerikler sayesinde çocuklarımız dersin kazanımlarını keyifle edinebiliyorlar.

Erken STEM, STEM+A ve Kodlama uygulamalarını bünyesinde buluşturan DASH & DOT robotları çocuklarımızı bilişimin somut dünyasını deneyimleme fırsatı sunuyor. Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimiz bu eğlenceli iki robotu kontrol ederek ve görevler yerine getirerek öğrendikleri kodlama bilgisini uygulama fırsatı buluyor.

Bekdata Eğitim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Özgür KAYMAZ’ın liderliğinde Wizefloor ve WonderPack eğitimlerini alan okulumuz Bilgi İşlem Departmanına, STEM ve Kodlama lider öğretmenimize, Anaokulu ve İlkokul öğretmenlerimize bu teknolojiyi öğrencilerimizle buluşturdukları için teşekkür ederiz.