GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

13 Haziran 2018

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel müzik resitalimiz 4 Haziran tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Özgür Toğram (gitar), Arda Yaşar (Bateri), Zeynep Tigin (piyano), Nilsu Üstgel (keman), Duru Pallı (piyano), Lina Talia Bıyıklı (piyano), Gülce Özkaratay (piyano), Ceyla Azcan (gitar), Bahar Şener (gitar), Ceyda Kurnaz (piyano), Çağla Karasu (flüt), Beren Altın (keman), Zeynep İphar (piyano), Defne Tüzün (piyano), Ayça Gülfen Usta (piyano), İrem Akyol (keman), Elif Taşcı (gitar), Buse Beril Baran(keman), Ege Baran Varoğlu(keman), Fatma Defne Orhan (piyano), Nida Ergün (piyano), Ceren Genç (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.