GELİŞİMLİ ÖĞRENCİLER PARAGRAF SORULARINI DAHA KOLAY ÇÖZÜYOR

14 Mart 2018

GELİŞİMLİ ÖĞRENCİLER PARAGRAF SORULARINI DAHA KOLAY ÇÖZÜYOR

Okulumuzun 11 ve 12. Sınıf Öğrencilerine "Paragraf Çözme Stratejileri" başlıklı sunum gerçekleştirildi. Günümüzde öğrencilerin en çok zorlandıkları alanlardan biri olan paragraf sorusu çözmenin incelikleri, paragraf sorularını daha iyi odaklanarak okumanın yolları, soru tiplerine göre farklılaşan taktiklerle soru çözüm yolları vb. konular hakkında bilgiler verildi.

Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı zümresi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen etkinliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emel Adıgüzel sundu. Okuduğunu daha iyi anlayan, daha bilinçli bir şekilde soru çözmenin ayırdına varan öğrencilerimizden olumlu dönütler alındı. Öğretmenimize ve sunuma katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.