Fiziksel Yapı ve Olanaklar

Gelişim Koleji kampüsü Eskişehir’in İstanbul-Bursa yolu üzerinde yer alan Söğütönü Mahallesinde toplam 22.000 m2'lik yerleşkesinde 17.000 m2 kapalı alana sahiptir. Eğitim-öğretim fonksiyonlarını yerine getirecek estetik ve bilimsel alanlara sahip yeterli teknolojiyle donatılarak kurulan Gelişim Koleji’nde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere beş okul vardır. Her bir okul kendi içinde ayrılmıştır, hem bahçesi hem de iç kullanım alanıyla her bir okul birbirinden bağımsızdır.

Kampüs içindeki olanaklar hem dış alan hem de iç alanlarda öğrencilerimizin faaliyetlerini ergonomik şekilde gerçekleştirmeleri için planlanmıştır.

DIŞ ALAN

Tenis Kortu, Açık Basketbol Sahası, Futbol Sahası, Oyun Parkı, ( Anaokulu ve İlkokul için ) bulunmaktadır.

İÇ ALAN

Kapalı Spor Salonları , Masa Tenisi Salonu , Dans Salonu , Eskrim Salonu , Kondisyon Salonu , Drama Salonu , Müzik Atölyesi , Resim Atölyesi , Teknoloji Tasarım Atölyesi , 3D Fen ve Teknoloji Laboratuvarı , Fizik Laboratuvarı , Kimya Laboratuvarı , Biyoloji Laboratuvarı , Mini 24 Kişilik Sinema Salonu , 400 Kişilik Konferans Salonu , Satranç Odası , Kütüphane , Yemekhane ( Her biri 400 Kişilik )