52. TUBITAK BÖLGE SERGİSİNDEYİZ

23 Mart 2021

52. TUBITAK BÖLGE SERGİSİNDEYİZ

2021 yılı Tübitak 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz bu yıl Kimya alanında, “Kağıt Endüstrisi Atık Sularından Elektroagülasyon Yöntemi ile Hidrojen Gazı Eldesi” konusu ile ; Biyoloji alanında ise , “Doğa Yeniden Yüklendi! Geleceğin Gıda ve Enerji Kaynağı Mikroalgler” konusu ile katılmışlardır.

Ön değerlendirme sonuçlarına göre Biyoloji alanında Bölge Sergisi’ne çıkmaya hak kazanan 9.sınıf öğrencimiz Kerem Ün ve Danışman Öğretmenimiz Tuğba Akkaya Doğan’ı ve bu aşamaya kadar Kimya alanında azimle çalışan 9.sınıf öğrencilerimiz Efe Çağan Berber, Mert Kasçı ve Danışman Öğretmenimiz Aslı Günaydın’ı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.