AFET HAFTASI KAPSAMINDA COĞRAFYA ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE AFETLERE VE AFETLERLE MÜCADELEYE DAİR FARKINDALIK KAZANDIRMAK AMACIYLA HAZIRLADIKLARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

06 Aralık 2022

Afet Haftası kapsamında Coğrafya öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle birlikte afetlere ve afetlerle mücadeleye dair farkındalık kazandırmak amacıyla hazırladıkları etkinliği gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz; İngilizce öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan, BM ülkelerinin temsilcileri olarak kendi ülkelerinde yaşanan afetlerin oluşumunu, bugüne kadar ülkelerinde meydana gelen en şiddetli afetlerin neler olduğunu, bu afetlerden sonra ne gibi çalışmalar yapıldığını ve nasıl önlemler alındığını anlatan İngilizce ve Türkçe sunuları iki gün boyunca farklı oturumlarla akranlarına anlattılar. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.