COĞRAFYA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ KATILDIKLARI ULUSLARARASI İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ&DİRENÇLİ KENTLER KONGRESİ`NDE ÖĞRENDİKLERİ BİLGİLERİ OKULUMUZUN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE VE LİSE KADEMESİNE AKTARDILAR.

05 Aralık 2022

“Coğrafya Kulübü” öğrencileri katıldıkları “Uluslararası İklim Değişikliği&Dirençli Kentler Kongresi”nde öğrendikleri bilgileri okulumuzun 4. sınıf öğrencilerine ve lise kademesine aktardılar.

4. sınıflarımıza afetin ne olduğu, afet sırasında ve sonrasında neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verdiler. Lise kademesinde ise iklim değişikliği, afet yönetimi, dirençli kentler ve kentsel dönüşüm konularına dikkat çekerek akranlarına konu ile ilgili farkındalık kazandırdılar.