DÜNYA TİYATRO GÜNÜ KUTLU OLSUN

27 Mart 2021

DÜNYA TİYATRO GÜNÜ KUTLU OLSUN

Dünya Tiyatro Günü kapsamında tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Devrim Özder Akın ile okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilek Yaşar moderatörlüğünde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tiyatroseverlerle buluştuk. Katılımın oldukça yüksek olduğu söyleşimize Tiyatro, Diksiyon, Genç Yazarlar ve Kısa Film Kulüplerindeki öğrencilerimizin ilgisi de çok yoğundu. Öğrencilerimiz, böylesi nitelikli bir dinleyici kitlesiyle nadiren karşılaştığını belirten konuğumuza tiyatro ve sinemayla ilgili merak ettikleri pek çok soruyu da sorabilme fırsatı yakaladılar. Söyleşinin sonunda 27 Mart alternatif bildirisini de paylaşan sanatçı, tiyatro alanına yönelmek isteyen öğrencilerimize önerilerde bulundu. Söyleşiye katılan herkese ve öğrencilerimizin sorularını hiç bitmeyen enerjisiyle cevaplayan Sayın Devrim Özder Akın’a çok teşekkür ederiz.