ÖDÜLLÜ ÖYKÜLER

20 Mart 2021

ÖDÜLLÜ ÖYKÜLER

Türkiye çapında gençleri yazın hayatına hazırlayan “ Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalem Öykü Yarışması 2021” sonuçları açıklandı.

Sema Tuncel yönetiminde gerçekleşen ve ünlü yazarların jüri koltuğunda oturduğu yarışmada okulumuz 12. sınıf öğrencisi Ezgi Kaynak “ Köşebaşındaki Sandalye” öyküsü ile lise kategorinde “ İkincilik Ödülü “ kazanırken 11.sınıf öğrencimiz Ömer Aydın “ Günlük” adlı öyküsü ile “Jüri Özel Ödülü” almaya hak kazandı.
Geliri köy okullarında öğrenim gören çocuklar için kullanılacak “Penceremde Öykü Var” kitabında eserleri yayınlanacak öğrencilerimize başarılar diler, öğrencilerimize danışmanlık ile destek veren Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Ayşegül Benli’ye teşekkürlerimizi iletiriz