ORTAOKUL REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ ZORLU-MEF YETGEN ÖĞRETMEN EĞİTİMİNDELER.

20 Eylül 2022

ORTAOKUL REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ ZORLU-MEF YETGEN ÖĞRETMEN EĞİTİMİNDELER.

Ortaokul Rehber öğretmenlerimizden Ezgi Özel Demirtaş ve Kübra Kaban 10 haftalık Zorlu-MEF YetGen Öğretmen Eğitimi Programı’na katılmaya hak kazanıp programı başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.
YetGen Öğretmen Eğitimi Programı 21. yüzyılda sahip olunması gereken yetkinliklerin farkındalığını kazanıp bu yetkinlikleri öğrencilere aktararak daha iyi bir dünya hedeflemektedir.
10 hafta boyunca kariyer planlama, sunum teknikleri ve takım çalışması, 21.yüzyıl okuryazarlığı, özgelişim ve aktif vatandaşlık, algoritmik düşünme, excel ile modelleme, eğitim teknolojileri, girişimcilik ve sürdürülebilirlik konularında eğitim alan öğretmenlerimiz mesleki gelişimleri için bir adım daha atmış oldular.
25 Haziran’da İstanbul Zorlu Center’da Zorlu-MEF YetGen Öğretmen Zirvesi’ne katılan öğretmenlerimiz; Prof. Dr. Erhan Erkut, Ali Koç, Alp Köksal, Zümra Atalay, Özgür Bolat ve Kayhan Karlı gibi değerli eğitimcileri dinleme şansı buldular.
Öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.