THE DUKE OF EDINBURGH`S INTERNATIONAL AWARD MACERA VE KEŞİF YOLCULUĞU İLK ÜÇ TAKIMIMIZ TARAFINDAN TAMAMLANDI.

27 Eylül 2022

20 öğrencimizden oluşan 3 takımımız, The Duke of Edinburgh`s International Award (Uluslararası Ödül Programı) son etabı olan Macera ve Keşif yürüyüşünü başarıyla tamamladı. Ödül programının Beceri Geliştirme, Fiziksel Gelişim ve Gönüllü Hizmeti bölümlerini tamamlayarak son etap olan macera ve keşif bölümüne katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz, Supervisor Kadriye Uygur ve Supervisor Eftal Üleş gözetiminde 19-20 Eylül 2022 tarihlerinde Yenisofça mevkiinde gerçekleştirilen toplamda yaklaşık 20 km`lik parkuru planladıkları zamanlarda bitirerek ödül programını da başarıyla tamamlamış oldular. Tüm katılımcı öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.