YETGEN 21. YÜZYIL YETKİNLİKLERİ FARKINDALIK EĞİTİM PROGRAMI’NA KATILIM HAKKI KAZANDIK.

19 Eylül 2022

YETGEN 21. YÜZYIL YETKİNLİKLERİ FARKINDALIK EĞİTİM PROGRAMI’NA KATILIM HAKKI KAZANDIK.

“YetGen 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Farkındalık Eğitim Programı’na katılım hakkı kazandık.”

Okulumuz Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencimiz Duygu Buket Bağ ve 11. Sınıf öğrencimiz Deniz Murat Saral, MZV-MEF YetGen 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Farkındalık Eğitim Programı’na katılmaya hak kazanmışlardır.
Yetkin Gençler, Prof. Dr. Erhan Erkut’un liderliğinde, MEF Üniversitesi ve Mehmet Zorlu Vakfı destekleriyle 2015 yılında kurulmuş bir farkındalık eğitimi programı olan ve kurulduğu ilk günden itibaren dünyayı değiştirme hayali ve isteği olan gençlere bu yolda ihtiyaçları olacak yetkinlikleri kazandırmaya çalışmaktadır.

YetGen, öğrencilerin 21. yüzyıl temalı bilgi, teknoloji, finansal, dijital okuryazarlıklarını geliştirmenin yanı sıra bilinçli farkındalık, stres yönetimi, sağlıklı yaşam gibi kişisel gelişim temalarına da değinerek tüm hayatlarında onlara yol arkadaşlığı yapabilecek noktalara dokunan; Sadece kişisel yaşamında değil, profesyonel anlamda iş ve kariyer hayatında da kullanabilecekleri takım çalışması, problem çözme ve zaman yönetimi gibi yetkinliklere sahip olmasını sağlamayı amaçlar.

Öğrencilerimiz, Duygu Buket Bağ ve Deniz Murat Saral`ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.