GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

02 Nisan 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 29 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Zeynep Tekin (piyano), Beril Telek (piyano), Doruk Uzman (piyano), Kerem Özdemir (piyano), Yiğit Enes Kılıçer (piyano), Ahmet Yağız Sezer (piyano), Ömer Efe Tarım (piyano), Emir Alp Akan (piyano), Gizem Akcan (piyano), Venüs Alkılıç (piyano), Devrim Keskin (piyano), Ada Aytekin (piyano), Ezgi Ersoy (gitar), Ezgi Dal (gitar), Batu Kaan Akbulut (gitar), Doğa Bulut (gitar), Beren Aybaz (gitar), Bahadır Harmanda (keman), Fuat Ata Karadeniz (keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.