İletişim

"Eğitim bitmeyen bir süreçtir, hedefi mutluluk, kaynağı sevgidir. Eğitim; eğitimcilerin işidir, emek olmadan olmaz. Eğitim; okul işidir ama okul duvarlarıyla sınırlandırılamaz. İşte bu yüzden "HAYAT OKULA SIĞMAZ" Eskişehir Gelişim Koleji; düşünce, duygu ve davranışları içten, yaratıcı, verimli ve üretken bireyler yetiştirmeyi hedefler. Öğrencilerini, yaşama karşı gerçekçi ve barışçı bir yaklaşım sergileyen, konuşmaktan korkmayan, yabancı dili aktif olarak kullanabilen bir kolej mezunu olarak hayata hazırlamanın bilincindedir."

Gelişim Koleji İletişim Bilgileri

Eskişehir Gelişim Koleji Keskin Yolu 1,5. Km. Zincirlikuyu Mahallesi Çiftlikyolu Sokak No : 36 Tepebaşı / Eskişehir, TÜRKİYE +90 222 313 01 01 - 02 02 +90 222 313 04 88
  • Gerekli Format => "name@example.com"
  • Gönder