GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

13 Mayıs 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 10 Mayıs tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yağız Taş (gitar), Alara Koç (gitar), Ömer Yağız Avcu (gitar), Bahadır Harmanda (gitar), Efe Özkan (gitar), Ali Çınar Kiremitçi (gitar), Hüseyin Aras Çot (gitar), Emir Uygunuçarlar (gitar), Beyza Toy (gitar), Poyraz Efe Karamusaoğlu (gitar), Poyraz Ilgaz (gitar), Kaan Vatan (piyano), Can Tanrıdiler (piyano), Emir Ermeriç (piyano), Meryem Sarıkaya (piyano), Defne Bölek (piyano), Sarper Açıkalın (keman), Ömer Kaçar (flüt), Beren Yıldırım (cello) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.