GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

16 Mayıs 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 14 Mayıs tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Umut Özer (gitar),Altay Altınkök (gitar),Defne Bölek (gitar),Azra Mina Özdemir (gitar),Öykü Duru Arslan (gitar),Asya Kartal (gitar),Asil Yunusemre Erkut (gitar),Arda Öz (gitar),Irmak Akkaya (gitar),Zeynep Çetin (gitar),Emine Yağmur Üzüm (gitar),Alperen Karakum (gitar),Bilgesu Aras (gitar),Burak Mamur (piyano),Naz Eylül Yıldırım (piyano),Gökçe Narin Çifçi (piyano),Mete Akbaba (piyano),Can Tanrıdiler (piyano), Kaan Durkut (piyano),Umut Arda Mutlu (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.