7. SINIFLAR ÇANAKKALE-BALIKESİR GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

16 Mayıs 2023

7. SINIFLAR ÇANAKKALE-BALIKESİR GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Ortaokul kültür gezilerimiz kapsamında 7. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Çanakkale-Balıkesir gezimizi gerçekleştirdik. Profesyonel rehberlerimiz eşliğinde Türk tarihinin en büyük destanlarından birine şahitlik eden Gelibolu Yarımadası`nda ilk durağımız "Şahindere Şehitliği" oldu. Akabinde Seyit Onbaşı Anıtı, Alçıtepe Hastane Şehitliği ve Çanakkale Şehitlik Abidesi ziyaret edildi. Öğrencilerimiz "Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları"nın gerçekleştiği mekanları gördüler. Gezimizin ikinci gününde ise ilk rotamız Ayvalık oldu. Ardından Şeytan Sofrası`nın harika manzarası eşliğinde öğrencilerimiz serbest zaman geçirdiler. Cunda`nın tarih kokan sokaklarında alışveriş yaptıktan sonra gezimizi tamamladık.