7. SINIFLAR İLE SINAVA ADIM ADIM

30 Mayıs 2022

7. SINIFLAR İLE SINAVA ADIM ADIM

Ortaokul rehber öğretmenlerimiz Ezgi Özel Demirtaş ve Kübra Kaban tarafından 7. sınıf öğrencilerimize 8. sınıf uygulamaları ve rehberlik çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Öğrencilerimize gelecek yıl okulumuzun LGS hazırlık sürecindeki tüm çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Sınava hazırlık sürecinin bir bütün olduğu, motivasyon ve zaman yönetiminin önemi hakkında bilgilendirilen öğrencilerimiz, sunumdan memnun ayrıldılar.

Ayrıca, LGS hazırlık sürecine başlayacak olan 7. sınıf öğrenci velilerimize, Ortaokul Yöneticilerimiz Hulusi Karslı ve İbrahim Taşdemir tarafından sınava hazırlık dönemi boyunca okulumuzun uygulamaları hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Rehber öğretmenimiz Ezgi Özel Demirtaş ise velilerimize rehberlik çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.