9. SANAT BİENALİ AÇILDI

30 Mayıs 2022

9. SANAT BİENALİ AÇILDI

Çocukların ilk tanıştıkları sanatlardan biri resim sanatıdır, denebilir. Çocuklar ellerine ilk geçen kalem ya da benzeri aletlerle hiç düşünmeden ilk karalamalarını yaparlar ve bu karalama; zaman geçtikçe değişir, gelişir, özgünleşir ve büyükleri şaşırtacak düzeye yükselir.

7. Sınıf öğrencilerimizin eserlerinin sergilendiği “9. Sanat Bienali”mizin açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Bir yıl boyunca emek vererek hazırladıkları eserleri sergilemenin gururunu yaşayan öğrencilerimizi, desteğini esirgemeyen öğretmenimiz Nuray Çakar‘ı açılış esnasında enstrümanlarıyla destek olan öğrencilerimizi ve tüm müzik öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Sergilenen eserler “Atilla Özer Karikatür Evi”nde gün boyunca izleyicilerini beklemektedir.