GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

16 Ocak 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitalimiz 13 Ocak tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yusuf Eren Yüzüak (piyano), Ezgi Ersoy (piyano), Alper Akgözlü (piyano), Arel Akçelenk (piyano), Rüzgar Menteş (piyano), Venüs Alkılıç (piyano), Elif Zeynep Parlak (piyano), Umut Arda Mutlu (piyano), Emir Yağız Donmaz (piyano), Mira Adaş (piyano), Ecrin Duru Yücel (piyano), Kartal Tüfekçi (piyano), Arda Öz (piyano), Melike Eda Diler (piyano), Berra Minel Dertli (piyano), Pelin Ünsal (piyano), Ece Torun (piyano), Asya Karbeyaz (piyano), Can Bayramlı (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı.

Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.