GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

13 Nisan 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 11 Nisan tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Mehmet Efe Beberoğlu (keman), Emre Kocabaş (keman), Ömer Çağlar Akyol (keman), Eren Erol Kaya (keman), Işıl Çokaygil (piyano), Ece Karakuş (piyano), Ali Eymen Er (piyano), Can Çağlar Kaymak (piyano), Melek Aşan (piyano), Dila Saygıç (piyano), Rana Uygunuçarlar (piyano), Betül Kaygısız (gitar), Doğa Elmakuşu (gitar), Doğa Soydaş (gitar), Eylül Defne gündoğdu (gitar), Kerem Ekergil (gitar), Rüzgar Kırmızı (gitar), Tunahan Karaoğlu (gitar), Yağmur Ada Ayhan (gitar), Zeynep Nare Bora (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.