GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

09 Eylül 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 9 Haziran tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Alp Ergün (gitar), Altay İrtekin (gitar), Atlas Deniz Özekinci (gitar), Emir Efe Yamak (gitar), Emir Ermeriç (gitar), Gül Karya Çetinkaya (gitar), Hamdi Efe Aşık (gitar), Melek Aşan (gitar), Melis Gölemez (gitar), Mustafa Ege Önder (gitar), Sarp Arslan Malatyalıoğlu (gitar), Yağız Yürürer (gitar), Göktuğ Yüksel (gitar), Aras Türkmen (bateri), Uras Kocatürk (gitar), Mehmet Eren Yüzüak (piyano), Devrim Keskin (piyano), Barış Can (piyano), Kuzey Torun (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.