CUMHURİYETİMİZİN 99. YAŞINDA  “YAŞASIN CUMHURİYET” KONULU RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI.

27 Ekim 2022

CUMHURİYETİMİZİN 99. YAŞINDA “YAŞASIN CUMHURİYET” KONULU RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI.

“Yaşasın Cumhuriyet” konulu resim yarışması sonuçlandı.
Okulumuzda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Yaşasın Cumhuriyet” konulu resim yarışması sonuçları belli oldu.
Yarışmaya katılan 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz arasından, 6-D sınıfından Ayça YAKAR birinci, 5-A sınıfından Ada AYTEKİN ikinci, 5-B sınıfından Lara AKKAYA üçüncü olmuştur.

Derece alan öğrencilerimiz ödül ve sertifikalarını ortaokul yöneticimiz İbrahim TAŞDEMİR ve yönetici yardımcımız Ahmet HIDIMOĞLU tarafından teslim aldılar. Öğrencilerimizin eserleri ortaokul sergi alanında hafta boyunca izleyicilerini beklemektedir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Nuray Çakar’ı tebrik ediyoruz.