GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

05 Nisan 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 4 Nisan tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Mina ÇAKICI (keman), Soner Demir (keman), Batuhan Öztürk (keman), İlke Demir (piyano), Selin Taygut (piyano), Nilda Şahbaz (piyano), Alper Ulaş Özden (gitar), Alp Karaçay (gitar), Doğa Ülkü (gitar), İnci Mira Ayman (gitar), Arda Ulak (gitar), Toprak Hatipoğlu (gitar), Ahmet Umut Akçay (gitar), Alp Bayramlı (gitar), Burak Mamur (gitar), Çağan Alp Özbek (gitar), Çınar Uzman (gitar), Eymen Şen (gitar), Furkan Emre Güneş (gitar), Kuzey İmadoğlu (gitar), Mert Varlı (gitar), Nahide Özgün (gitar), Rüzgar Karaoğlu (gitar), Kuzey Alkan (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.