GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

11 Nisan 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 7 Nisan tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ali Alpan (gitar), Ali Nail Zengin (gitar), Ali Sefa Ünlü (gitar), Alperen Karakum (gitar), Aslı Buğlem Kahya (gitar), Ata İlhan Karapazar (gitar), Efe Güray Çam (gitar), Ege Yetiş (gitar), Elif Su Taşkınöz (gitar), İpek Miray Özkan (gitar), Devrim Deniz Yüncü (gitar), Kağan Atay (gitar), Berkay Şişman (piyano), Eylül Tavlıcan (piyano), Tunahan Eryılmaz (piyano), Nehir Yılmaz (bas gitar), Elif Buğçe Küçüker (keman), Ömer Çağlar Akyol (keman), Burhan Yiğit Kutsal (keman), Elifnur Alagüney (keman), Maya Koçyiğit (keman), Berk Akçay (keman), Can Rüzgar Çelik (keman), Ezhel Aksu (keman), Eylül Çamcı (keman), Begüm Koç (keman), Ceylin Sert (keman), Ceren İlgün (keman), Eray Alpan (keman), Sude Sarıbaş (keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.