GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

11 Aralık 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 8 Aralık tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Deniz Önal (Piyano), Arya Defne Buzluca (piyano), Arda Tuna (piyano), Leyla Özkan (piyano), Zeynep Ravza Altın (piyano), Elif Onar (piyano), Zeynep Ecmel Birsen (piyano), Elif Dalkılıç (piyano), Poyraz Öncü (piyano), Tahir Ege Çemberci (gitar), Elif Su Taşkınöz (gitar), İpek Miray Özkan (gitar), Nisa Olgun (keman), Elif Buğce Küçüker (keman), Begüm Koç (keman), Elif Demirpençe (keman), Ezgi Demirpençe (çello), Azra Beğenirbaş (çello) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.