GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

25 Mart 2022

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitalimiz, 24 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden,
Atlas Munusturlar (bateri), Atlas Çiftçioğlu (bateri), Işıl Çalışkan (piyano), Defne Gündoğan (piyano), Nehir Şenol (piyano), Çınar Dur (gitar), Nehir Demirel (piyano), Öykü Erten (piyano), Nisa Kızılkaya (gitar), Ahmet Uztürk (gitar), Naz Canbaz (gitar), Bora Onrat (gitar), Asya Karbeyaz (gitar), Mehmet Eren Yüzüak (piyano), Erkin Yıldız (piyano), Hasan Kayra Makineci (piyano), Aykan Çekmen (piyano), Erdal Kayra Al (gitar), Mehmet Balk (bateri), Almira Kınay (solist) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.