5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ COŞKULU BİR ŞEKİLDE ORYANTASYON HAFTASINA BAŞLADILAR

15 Eylül 2022

5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ COŞKULU BİR ŞEKİLDE ORYANTASYON HAFTASINA BAŞLADILAR

Okulumuz 5.sınıf öğrencileri 5 Eylül Pazartesi günü yeni sınıfları ile 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemine hızlı bir başlangıç yaptılar.
Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışıp ardından gruplara ayrılıp oryantring etkinliği ile tüm okulu tanıma fırsatı elde ettiler. Oryantringi tamamlayan gruplar “25. Yılda da Gelişim” puzzlenı oluşturdular.
Uygulamalı dersler öğretmenlerinin hazırladıkları eğlenceli oyunlar ve görsel sanatlar etkinliği ile oryantasyonun açılış gününü mutlu bir şekilde tamamladılar.
Öğrencilerimiz etkinliklerde eğlenirken velilerimize, çok amaçlı salonda Ortaokul Yöneticimiz İbrahim Taşdemir tarafından “Tanıtım Toplantısı” yapıldı.

Cuma gününe kadar İngilizce oryantasyon programına devam edecek öğrencilerimize güzel ve başarılı bir yıl diliyoruz.