GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

27 Mart 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 24 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Nehir Baz (piyano), İdil Yağmur Kükrer (piyano), Bengü Bağubek (piyano), Ecem Şahin (piyano), Ayça Yakar (piyano), Can Uraz Kaya (piyano), Kayra Sağbaş (piyano), Rüzgar Menteş (ukelele), Ecem Kurt (ukelele), Elif Onar (ukelele), Mehmet Alp Kocaman (ukelele), Alara Koç (gitar), Batu Kaan Akbulut (gitar), Can Gençel (gitar), Demirhan Kılıç (gitar), Doruk Köken (gitar), Ecem Kurt (gitar), Eren David Akan (gitar), Hasan Yavuz (gitar), Mehmet Alp Kocaman (gitar), Neva Alexandra Snapper (gitar), Tuna Köse (gitar), Yağız Ilgaz (gitar), Nehir Ela Körpe (gitar), Hande Atılır (çello), Mert Erdoğan (bas gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.