GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

03 Mayıs 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 2 Mayıs tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Deniz Güneş (gitar), Deniz Mamak (gitar), Denizhan Şahin (gitar), Ela Vatansever (gitar),Naz Canbaz (gitar), Nehir Köksal (gitar), Nisa Kızılkaya (gitar),Onur Düğer (gitar),Ömer Efe Tarım (gitar),Tuna Sayhan Yıldız (gitar),Yağmur Yeniköse (gitar),Zeynep Duru Atasever (gitar), Zeynep Üner (gitar), Derin Su Özdemir (piyano), Elif Nur Boğa (piyano), Kadir Kuzey Bulut (piyano), Bade Köksalan (piyano), Işıl Araz (piyano), Mert Akpınar (piyano), Alaz İğde (keman), Asya Su Kocakaya (keman), Ecrin Doğruyol (keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.