GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

08 Haziran 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 2 Haziran tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Zeynep Deniz Üren (piyano), Doğa Taşdemir (piyano), Yusuf Kenan Solak (piyano), Tolga Topçu (piyano), İpek Günaydın (piyano), Ece İlke Karabağ (piyano), İlayda Nil Eren (piyano), Ada Aytekin (keman), Ali Dağhan Doğan (gitar), Barış Özgür (keman), Cemre Yılmaz (keman), Doğu Arslan (keman), Erdem Bedel (gitar), Hacer Değer (gitar), İpek Yaman (gitar), İrem Eslemez (gitar), Kayra Sağbaş (gitar), Kerem Tekeli (gitar), Miraç Ongun (gitar), resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

O       L