GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

18 Aralık 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 15 Aralık tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Efe Özer (keman), Tuna Sayhan Yıldız (keman), Naz Canbaz (keman), Eren Güneş (keman), Zeynep Duru Atasever (keman), Deniz Mamak (keman), Kaan Alp Tok (keman), Nehir Ela Körpe (keman), Berra Minel Dertli (piyano), Elifsu Bayrak (piyano), Zeynep Çelik (piyano), Duru Ulukoca (piyano), Duru Lidya Işıklar (piyano), Gülizar Alya Acar (piyano), Rüzgar Tosun (piyano), Demir Boyraz (piyano), Doğa Sezerel (piyano), Elif İpek Küçüker (piyano), Sarp Işık (gitar), Alara Koç (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.