GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

08 Ocak 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 5 Ocak tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Naz Çam (keman), Zeynep Ergül (keman), Azra Özdamar (çello), Etem Aras Mandıracı (piyano), Aysima Uğursın (piyano), Halenur Sarıca (piyano), Gökçe Narin Çiftci (piyano), Işıl Çokaygil (piyano), Devrim Keskin (piyano), Kayra Sağbaş (piyano), Masal Çöl (piyano), Yusuf Merih Dilbaz (gitar), Çınar Dur (gitar), İnci Naz Sarıçam (gitar), Nisa Kızılkaya (gitar), İbrahim Kağan Çal (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.