GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

15 Ocak 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 12 Ocak tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ilgaz Ata Yaşar (piyano), Etem Aras Mandıracı (piyano), Defne Karahan (piyano), Kuzey Utku Gülmez (piyano), Ecem Şahin (piyano), Ezgi Dal (piyano), Can Uraz Kaya (piyano), Eylül Ada Balaban (piyano), Derin korkmaz (piyano), Melisa Çitak (piyano), Buse Naz Alver (keman), İrem Eslemez (keman), Ada Aytekin (keman), Hacer değer (keman), İpek yaman (keman), Defne Naz Turan (keman), Doğu Arslan (keman), Barış Özgür (keman), Alp Doğruöz (keman), Bora Ergün (keman), İrem Eslenmez (keman), Ada Aytekin (keman), Ali Nail Zengin (gitar), Nisa Kızılkaya (gitar), Çınar Dur (gitar), Demirhan Kılıç (gitar), Kuzey Özdemir (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.