GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

19 Mart 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 15 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Elif Buğce Küçüker (keman), Özge Aslan (keman), Ecrin Duru Yücel (keman), Ayşe Ecrin Yürümez (keman), Beren İldaşer (keman), Asya Karbeyaz (keman), Derin Su Özdemir (keman), Nuri Mete Sezen (keman), Ayça Ayva (piyano), Elif Akkaya (piyano), Güneş Kolağasıoğlu (piyano), İpek Canarslan (piyano), Leyla Derin Örnek (piyano), Melis Ece Çelik (piyano), Mert Eymen Dinç (piyano), Öykü Baş (piyano), Mehmet Eren Yüzüak (piyano), Doğa Taşdemir (piyano), Kayra Sağbaş (piyano), Berkay Şişman (piyano), Mehmet Alp Kocaman (piyano), Serhat Mete Alagöz (piyano), Deniz Aras Aşar (piyano),Ömer Oğuz Dolgun (piyano), Cansu Toprak (piyano), Mustafa Mert Aksakal (piyano), Ece Ahat (gitar), Hazar Yıldız (gitar), Yağız Ilgaz (gitar), Özden Kulan (gitar), Ali Erdem Karahan (gitar), Tuna Köse (piyano), Zeki Doğruyol (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.