GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

21 Mart 2022

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitalimiz, 17 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden, Zeynep Çakıcı (Piyano), Toprak Mert Güven (Piyano), İnci Beyza Taşçı (Piyano), Alp Kemal Kaya (Piyano), Yiğit Polat Aydın (Piyano), Neva Alexandra Snapper (Piyano), Hacer Değer (Keman), Buse Naz Alver  (Keman), Yağmur Yeniköse (Piyano), Mercan Efe Merç (Piyano), Uras Kocatürk (Piyano), Ayşe Sera Hacıoğlu (Piyano Arp), Murat Arda Kılıç (Gitar), Alp Ergün (Gitar), Yudum Güncan (Gitar), Alp Bayramlı (Gitar), Deniz Güneş (Gitar), Kuzey İmadoğlu (Gitar), Mustafa Doğan (Gitar), İsmail Kayra Arslan (Gitar), Ayşe Şahin (Keman), Mina Çakıcı (Keman), Ayşenur Nidelioğlu (Keman),  Elif Zeynep Peker (Keman), Ömer Kaçar (Yan Flüt), Defne Gülveren (Keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.