GELENEKSEL MÜZİK RESİTALLERİ BAŞLADI

10 Ekim 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALLERİ BAŞLADI

Geleneksel Müzik Resitali, 6 Ekim tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla başladı.

Elif Masal Bari (piyano), Hayat Yüce (piyano), Tuna Günaydın (piyano), Zeynep Çakıcı (piyano), Ege Akkoç (piyano), Ecem Kurt (piyano), Remzi Ege Kaya (piyano), Ece İlke Karabağ (piyano), Miraç Ongun (gitar), Sarp Tekin Ay (akordeon), Azra Özdamar (piyano), Kerem Atik (piyano), Naz Çam (keman), Berk Çakır (keman), Ezel Aksu (keman), Begüm Koç (keman), Defne Deniz Biricik (keman), İpek Duyuk (flüt), Elif Nazlı Arıkan (keman), Elif Demirpençe (keman), Ezgi Demirpençe (çello) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz..