GELİŞİM OKULLARI, 25. YILINDA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKULU BİR AÇILIŞ TÖRENİ İLE “MERHABA” DEDİ

15 Eylül 2022

GELİŞİM OKULLARI, 25. YILINDA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKULU BİR AÇILIŞ TÖRENİ İLE “MERHABA” DEDİ

 Gelişim Okulları, 25. yılında yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu bir açılış töreni ile “Merhaba” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Sayın Ahmet Ataç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Hasan Ünal, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizin bulunduğu açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.
Kurucumuz Erdal Şahbaz, öğrencilerimize seslendiği konuşmasında şunları dile getirdi: “Sevgili Öğrenciler, sizlere kaliteli bir eğitim öğretim ortamı hazırladık. Bu ortamları en iyi şekilde değerlendirmek, bu ortamlardan faydalanmak ve doğru hedeflere ulaşmak için çabalamalısınız. Bizler her şeyden önce öğrencilerimizi, Türk Milleti’nin milli, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, bu değerleri koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını ve milletini seven, barışçıl, insan haklarına saygılı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket eden fertler olarak yetiştirmek amacındayız.”
Geçen yıl YKS Türkiye ikincimiz Doğukan Pirli de konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl dileğinde bulundu.
Okulumuzun 25 yılı ve Cumhuriyet’imizin 100. yılına denk gelen Atatürk Heykelimizin açılışı Tepabaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kurucumuz Erdal Şahbaz ve öğrencilerimizle birlikte yapıldı.
Törenin sonunda alkışlarla öğrencilerimiz ilk ders heyecanı içinde sınıflarına uğurlandı.