GELİŞİM OKULLARINDA SIFIR ATIK PROJESİ

25 Şubat 2022

GELİŞİM OKULLARINDA SIFIR ATIK PROJESİ

Okulumuz, tüm kademeleriyle beraber küresel sorunumuz olan atık yönetimine karşı çeşitli çözümler bulmak için Sıfır Atık Projesi ile eyleme geçti.

Kampüsümüzün tamamına geri dönüşüm atık kutuları yerleştirildikten sonra hem öğrencilerimiz hem de okul personelimiz çeşitli eğitimlere başladı. Bu projeyle öğrencilerimizin çevre okuryazarlık becerilerini arttırmayı, ekolojik yaşamı ulaşılamayacak bir ideal olarak değil bugün elimizden geleni yaparak katkı verdiğimiz, her bireyin temel hakkı ve ortak geleceğimiz olan sürdürülebilir bir yaşam tarzını yaratmayı amaçlıyoruz.

Sıfır Atık Projesi kapsamında ortaokul öğrencilerimiz ve tüm okul personelimiz için yaptıkları nitelikli eğitimleri ve iş birlikleri için Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.