GÜNEY KORE`YE MATEMATİK YOLCULARI

26 Mayıs 2023

GÜNEY KORE`YE MATEMATİK YOLCULARI

Uluslararası Dünya Matematik Yarışması (WMI), Türkiye`de 30 Nisan tarihinde uygulandı. Her seviyeden %30`luk dilimde yer alan öğrenciler final sınavına katılma hakkı kazanmaktadır. WMI Türkiye Temsilcisi olan öğretmenimiz Esra Çelik danışmanlığında uygulanan yarışmada okulumuzdan tam 20 öğrenci final sınavına katılabilecek. Temmuz ayında Güney Kore`de gerçekleşecek final sınavına katılma hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

4. sınıf; Can Tanrıdiler ,
5. sınıflardan;Barış Can , Derin Su Özdemir, Efe Hacıbekiroğlu, Doğu Arslan, Eylül Defne Gündoğdu, Doğa Taşdemir, Emir Akyıl, Kerem Tekeli, Duru Naz Kutalp, Kayra Sağbaş, İrem Eslemez, Yusuf Kenan Solak,
6. sınıflardan; Can Rüzgar Çelik , Can Çağlar Kaymak, Ece İlke Karabağ, Ufuk Türkmen, Ömer Çağlar Akyol,
7. sınıflardan; Eren Keklik, Kerem Baş