KİTABINI OYNA

04 Mayıs 2023

KİTABINI OYNA

Okulumuz 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersi “Kitap Okuma” etkinlikleri kapsamında “KİTABINI OYNA” projesi gerçekleştirdiler. Çeşitli aksesuarlar ve kostümler kullanılarak kitap karakterlerinin taklit edildiği kostüm ve performans sanatı olan ve tüm dünyada “Cosplay” diye anılan bu etkinlikte öğrencilerimiz, hem kitap okumaya vurgu yaptılar hem okuma zevkini aşıladılar hem de çok eğlendiler.

Öğrencilerimiz kendi yaptıkları kostüm, aksesuar, afiş, broşür ve kitap oyunlarıyla ne kadar yaratıcı olduklarını da ortaya koydular.

Proje yürütücülüğünü Türkçe öğretmenlerimizin yaptığı “KİTABINI OYNA” etkinliğinde emeği geçen öğrencilerimizi, destek olan yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.