ORTAOKUL MEZUNİYET BALOSU

31 Ağustos 2023

ORTAOKUL MEZUNİYET BALOSU

Gelişim Ortaokulu 2022-2023 yılı mezunları, okulumuzdan mezun olmanın mutluluğunu ve heyecanını 6 Haziran akşamı GAGA’da öğretmenleri ve okul yöneticileriyle düzenlenen mezuniyet balosunda yaşadılar.

Öğretmenleri eşliğinde salona geçen öğrencilerimiz, dev ekranda kendileri için hazırlanmış slayt gösterisini izleyerek duygusal anlar yaşadılar.
Öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olan Okul Yöneticimiz İbrahim Taşdemir’in konuşmasının ardından mezuniyet pastası kesildi.
Hareketli parçalarla eğlence boyunca pistten inmeyen mezunlarımız bol bol dans etti.
Mezun oldukları için sevinçli, ancak aynı sıraları paylaştıkları arkadaşlarından ayrılacakları için de üzgün olduklarını belirten öğrencilerimiz bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.