SPIRIT OF UGLY SWEATER

28 Aralık 2023

SPIRIT OF UGLY SWEATER

In the realm of creativity, our 6th-grade students poured their holiday spirits into designing and presenting unique t-shirts. Each tee became a canvas for their imaginative expressions, telling stories of new year joy and collaboration. The presentations were a vibrant showcase of artistic vision, as students shared the inspiration behind their designs with passion and flair. The memories created during this Ugly Sweater event will forever sparkle in the halls of our school.

6.sınıf öğrencilerimiz yaratıcılık mecrasında tatil ruhlarını tasarladıkları ve ardından sunumunu yaptıkları tişörtlere döktüler. Her tişört, yeni yıl coşkularını ve işbirliklerini gözler önüne seren birer tuval haline gelirken, öğrencilerimizin hayal güçlerini de yansıttı. Yaptıkları sunumlar ise, öğrencilerimizin tasarımlarının ardındaki ilhamı tutku ve gösterişle paylaştıkları canlı bir sanatsal vizyon sergisine dönüştü. Bu `Çirkin Kazak` etkinliği sırasında biriktirilen anılar, okulumuzun koridorlarında sonsuza dek parlayacak.